Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.12.2009.

16:29

LK: Vojvodina se žalila na žreb

FK Vojvodina se žalio zbog nepoštovanje pravila i povredu procedure prilikom žrebanja parova polufinala Lav kupa Srbije.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Generalni sekretar novosadskog kluba Radisav Rabrenović smatra da bi zbog povrede procedure žrebanja najsportskije bilo da se čitav žreb ponovi, jer bi FSS time poslao poruku celokupnoj javnosti da želi sve da radi potpuno transparentno i, pre svega, u interesu fudbala.

Za zada nije jasno kome je žalba Vojvodine upućena, ali je moguće da o njoj na sastanku u sredu raspravlja Izvršni odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Prlikom žrebanja parova polufinala kupa, izvučena kuglica je vraćena u bubanj zbog toga što, navodno, nije mogla da se otvori. Da je ona tada bila ovorena, u polufinalu bi se sastali OFK Beograd - Vojvodina i Partizan - Crvena zvezda. Ovako Novosađani igraju u Beogradu protiv Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve