Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.12.2009.

22:40

FK Partizan: Đurić ili Milošević?

Fudbalski klub Partizan će u ponedeljak od 18 časova na izbornoj Skupštini odlučiti ko će biti novi predsednik “crno-belih”.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ako se ništa nepredviđeno ne desi, očekuje se da će 65 članova Skupštine glasati između aktuelnog predsednika Dragana Đurića i legende kluba i reprezentacije Sava Miloševića.

Prvi put u istoriji članovi Skupštine biraće između dva kandidata, a predizborni verbalni ’rat’ u medijima bio je prilično žestok i okončao se zvaničnim saopštenjem FK Partizan u kojem se demantuju neke izjave Save Miloševića.

Glasanje će biti javno, a pobednik je kandidat koji dobije prostu većinu glasova. Predsednik FSS Tomislav Karadžić i selektor reprezentacije Srbije možda neće prisustvovati izborima, ali to ne bi trebalo da omete izbore jer Skupština može adekvatno da funkcioniše i donsi odluke u prisustvu većine od ukupnog broja članova.

Partizan je takmičenje u Ligi Evrope završio sa jednom pobedom (protiv Šahtjora), dok je posle jesenjeg dela Jelen Superlige drugi na tabeli sa tri boda zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve