Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.12.2009.

15:35

Saopštenje FK Partizan

Predsednik Partizana Dragan Đurić je određenim službama u klubu naložio da ispitaju tvrdnje Save Miloševića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bivši igrač Partizana je u nekim sredstvima informisanja izneo nekoliko ozbiljnih primedbi na rad kluba. Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti:

"1.Fudbalski klub Partizan, zajednički sa JSD Partizan, već duži niz godina vodi kompletnu brigu o Stjepanu Bobeku, prvoj i jednoj od najvećih legendi kluba - materijalnu, zdravstvenu i svaku drugu. U tu brigu je uključeno nekoliko članova uprave i zaposlenih u klubu. Inače, čestitka za njegov 86. rodjendan je objavljena na zvanicnom sajtu kluba.

2.Povodom smrti proslavljenog igrača Miodraga-Minde Jovanovića u klubu su sprovedene sve protokolarne radnje - komemoracija, objavljivanje čitulje, prisustvo sahrani, kojima se klub tradicionalno oprašta od svojih istaknutih clanova. Zvaničnici UEFA nisu bili u mogućnosti da odobre minut ćutanja pre utakmice sa FK Šahtjor zbog remećenja unapred utvrđenog programa organizacije utakmica UEFA Evropske lige.

3.Proverom u poslovnim knjigama kluba za poslednjih pet godina utvrđeno je da lica koje je spominjao Milošević, Milija Milosavljević i Sreten Nikolić, ne samo da nisu bila među većim finansijerima kluba, već nisu vršila nikakve uplate na račun kluba po osnovu sponzorstva, donatorstva i sl.

4.Proverom je utvrđeno da poslednjih godina klub nije odbio ni jednu ponudu za sponzorstvo, niti poziv za poslovne razgovore, domaćih ili stranih kompanija. Dakle, prinudjeni smo da konstatujemo da je Milošević iznošenjem potpunih neistina grubo obmanuo srpsku sportsku javnost. Motivi za takve neistine poznati su samo njemu. Da je želeo mogao je u klubu pre istupa u javnosti da proveri tačnost svojih navoda, čime bi izbegao da dovede sebe u položaj da pred TV kamerama govori neistine“,, kaže se u saopštenju Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve