Nova vest
Fudbal

Subota, 07.11.2009.

01:26

Milošević: Poštujem stav 'Grobara'

Nekadašnji napadač Partizana, Savo Milošević izjavio je da će da se kandiduje za predsednika kluba i pored protivljenja navijača.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

„Grobari“ su na utakmici sa Brižom iskazali svoje mišljenje transparentom, ali rekorder po broju nastupa za nacionalni tim nije odustao od svoje namere. „Što se mene tiče, svako ima pravo na mišljenje, to je demokratski princip i za tako nešto sam se uvek borio. Prema tome, poštujem stav “Grobara”, ali to mi nije u ovom momentu najbitnija stvar, ne bih tome pridavao previše značaja“.

„To pitanje nije za mene, već za navijače. A, trenutno me preterano ni ne zanima“, rekao je Milošević u intervjuu za 'Večernje novosti'.

Vođe: 'Milošević nas je uvredio'

Vođe navijača Partizana tvrde da prozivanje Save Miloševića na meču sa Brižom ne znači da su izabrali za koju stranu jesu u predsedničkoj trci, već za koga nisu.

„Generalno, ne mislimo da bi trebalo da se mešamo u kadrovsku politiku kluba, ali ovo je bilo pitanje principa. Nismo stali ni na jednu stranu u predizbornoj trci, već smo protiv Miloševića“, tvrdi jedan od vođa navijača Partizana za ’Novosti’.

Verovatno je mnogima nejasno čime se to tačno Savo zamerio “Grobarima”, pa oni daju odgovor i na to pitanje.

„Za vreme našeg bojkota (2006.), Milošević je otvoreno stao na stranu tadašnje uprave i izneo niz uvreda na naš račun. Naš stav je, prema tome, stvar principa, borićemo se protiv svakog eksponenta Žarka Zečevića koji želi da preuzme bilo koju funkciju u klubu“, poručuju “Grobari”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

183 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve