Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.11.2009.

19:45

Lekić: "Napravio sam glupost"

Fudbaler Crvene zvezde Dejan Lekić rekao je da je pogrešio kada je na ogradi sa navijačima proslavio gol protiv Javora u Ivanjici i zbog toga dobio žuti karton.

Izvor: B92, crvenazvezdafk.com

Autor:B92, crvenazvezdafk.com

Default images

„Poneo me gol i činjenica da sam nekoliko utakmica čekao na njega. Volim golove, volim pobede i kad do njih dođe mnogo sam srećan i ne umem to da sakrijem. Kad sam video karton u sudijinim rukama shvatio sam da sam napravio nepromišljen potez“, rekao je Lekić.

Napadač „crveno-belih“ moraće zbog toga da preskoči meč sa kulskim Hajdukom u narednom kolu Jelen Superlige Srbije. Lekić je zadovoljan igrama u dosadašnjem delu sezone i očekuje pobedu i protiv Hajduka.

„Uhvatili smo dobar ritam, a mene neće biti. Pobeda protiv Javora je pokazala koliko je Zvezda ozbiljan tim, i isto tako ćemo ući u duel sa Hajdukom. Moji drugovi imaju veliki motiv da pobede ekipu iz Kule i verujem da će to uspeti. Svaki rival je za poštovanje, ali mi jesmo favoriti na svom stadionu i pred velikim brojem svojih navijača“, kaže Lekić.

Crvena zvezda je prvoplasirani tim na tabeli Jelen Superlige Srbije as četiri boda više od aktuelnog šampiona, Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve