Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.11.2009.

12:11

Mihajlović preuzima Kataniju?

Bivši reprezentativac Siniša Mihajlović mogao bi da postane trener italijanskog prvoligaša Katanije, prenose italijanski mediji.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Prema pisanju italijanskog lista Korijere delo Sport, čelnici Katanije nameravaju da otpuste trenera Djanluku Atzorija i kontaktirali su bivšeg trenera Bolonje Sinišu Mihajlovića.

List navodi da se izvršni direktor Katanije Pjetro Lo Monako već sastao sa Mihajlovićem i da će trener Atzori dobiti otkaz ako ekipa
u sledećem prvenstvenom kolu ne pobedi Napoli na svom terenu. Katanija je pretposlednja na tabeli Serije A sa sedam bodova. Ekipa je u dosadašnjih 11 kola doživela čak šest poraza, uz samo jednu pobedu.

Mihajlović je bio asistent Robertu Mančiniju u Interu od 2006. do 2008. godine, a Bolonju je prošle sezone predvodio pet meseci.
Otpušten je 14. aprila posle poraza od Sijene od 1:4 na svom terenu.

On je u karijeri igrao za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Sampdoriju, Lacio i Inter. Italijanski mediji prethodnih dana preneli su da je Mihalović najozbiljni kandidat za mesto trenera Lacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu