Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.11.2009.

19:23

Stevanović: 'Vujović me iznervirao'

Partizan je u nedelju savladao Napredak sa 3:1, a trener ‘crno-belih’ Goran Stevanović istakao je da se njegovi fudbaleri nedopustivo "klizaju" tokom utakmice.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Počela je nervoza da me hvata kada sam video kako se tri-četiri igrača klizaju. To je nedopustivo za profesionalce. Pošto se Nikola Vujović nekoliko puta klizao, bio sam iziritiran pa sam ga izveo. Jednostavno, nije dobro ušao u utakmicu", rekao je Stevanović.

Trener šampiona Srbije izveo je Vujovića nepunih pola sata pošto ga je uveo u igru. Novinarima je kazao da u tome nije bilo "ništa maligno"

"Bilo je neverovatno puno klizanja, kao na rolšuama da smo bili. Taj deo profesionalizma moramo da povećamo", dodao je on.

Igrom i pobedom od 3:1 uglavnom je bio zadovoljan. Partizan je za dva minuta u drugom poluvremenu dao dva gola, a Napredak je uspeo da smanji na 2:1.

"Nepotrebno nas je uhvatila nervoza kod 2:0. Pokušavali smo da umirimo igru, umesto da dotučemo protivnika. Prepustili smo im inicijativu i dovukli ih na svoju polovinu. Mislim da smo zasluženo pobedili", rekao je Stevanović.

Partizan je igraobez svog najboljeg igrača i glavnog organizatora igre Almamija Moreire.

"On je bio u svlačionici. Prijateljski smo razgovarali. Trenutno nije u dobroj formi, već dve-tri utakmice je ispod svog nivoa. Hteli smo to da podignemo treninzima i dali smo mu sedam dana da se sredi. Mislim da mu je ova pauza dobro došla. Biće u kombinaciji za Briž", rekao je Stevanović.

Trener Napretka Jovica Škoro imao je velikih primedbi na suđenje.

"Došli smo da odigramo kvalitetnu utakmicu i mislim da smo uspeli u tome svih 90 minuta. Imam velike primedbe na suđenje. Sudija je imao različit kriterijum u dva poluvremena. Kod prvog gola Partizana bio je faul za nas. U poslednjih 15 minuta smo imali pritisak i kontrolu, ali je onda sudija pustio ofsajd od tri metra, to ubija ekipu", rekao je Škoro.

Nastup Partizanovog napadača Klea, koji se u nedelju povredio u 35. minutu, protiv Briža u Ligi Evrope u četvrtak još uvek je upitan.

"Kleo je dobio jači udarac i pod znakom pitanja je njegov nastup u četvrtak. To je veliki hendikep za nas. Kleo je u dobrom momentu forme i velika je šteta ako ne bude mogao da igra", rekao je trener Partizana Goran Stevanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve