Nova vest
Fudbal

Petak, 30.10.2009.

13:39

JSL: Zvezda gostuje u Ivanjici

Utakmicama desetog kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Jelen Super ligi Srbije, a najzanimljivije će biti u Ivanjici, gde Javor dočekuje Crvenu zvezdu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Lider u šampionatu Crvena zvezda u subotu od 13 časova gostuje u Ivanjici i pokušaće da nastavi niz dobrih rezultata devetom pobedom u prvenstvu, dok ekipa Javora želi pobedom da se zadrži u gornjem delu tabele. Zvezda je u prošlom kolu pobedila čačanski Borac sa 1:0, dok je Javor odigrao nerešeno na gostovanju u Smederevu 1:1.

Fudbaleri Partizana će u nedelju na svom terenu dočekati Napredak. Crno-beli zaostaju četiri boda za "večitim" rivalom i moraju da idu na pobedu u svakoj utakmici. šampion je u sredu, uz mnogo problema, eliminisao novosadski Proleter iz Kupa Srbije (2:1), a u prošlom kolu ostvario je prvu pobedu na gostovanjima u prvenstvu, trijumfom nad Radom od 3:2.

Trećeplasirana Vojvodina dočekuje novajliju u Super ligi Mladi radnik. Novosađani su u prošlom kolu slavili u Subotici (1:0), a uspešni su bili i u Kupu, posle pobede protiv Mladosti u Lučanima od 3:1.

OFK Beograd gostuje u Čačku ekipi Borca i želi da nastavi niz dobrih rezultata, posle ubeđivih pobeda u prošlom prvenstvenom kolu i Kupu Srbije. Borac je u prošlom kolu prikazao dobru igru, ali je, ipak, izgubio od Zvezde (0:1), ali Čačane može da ohrabri pobeda u Kupu protiv Mladog radnika od 1:0.

Fudbaleri Rada gostovaće na Omladinskom stadionu poslednjeplasiranoj ekipi BSK-a i pokušaće da pobede kako bi se odlepili iz opasne zone. Građevinari su u prošlom kolu izgubili od Partizana, dok je ekipa iz Borče izgubila od Jagodine sa 0:2.

Pretposlednji Čukarički dočekuje Metalac, dok će Spartak ugostiti Jagodinu. Spartak je sedmi sa po tri pobede, poraza i remija, a Jagodina na šestom mestu ima bod više. Hajduk će u Kuli pokušati da pobedi Smederevo i osveti se za poraz u utakmici osmine finala Kupa od 0:3.

Ekipa iz Kule je u prošlom kolu izgubila od Metalca (2:1), a Smederevo i Javor su podelili bodove (1:1). Utakmice 10. kola igraju se u subotu od 13 sati, dok u nedelju od 13 časova igraju Hajduk i Smederevo, a dva sata kasnije počinje duel između Partizana i Napretka.

Raspored utakmica deset kola:
subota, 31. oktobar
Vojvodina - Mladi radnik 13.00
Javor - Crvena zvezda 13.00
Borac - OFK beograd 13.00
Spartak - Jagodina 13.00
Čukarički - Metalac Gornji Milanovac 13.00
BSK - Rad 13.00
nedelja, 1. novembar
Hajduk Kula - Smederevo 13.00
Partizan - Napredak 15.00

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve