Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.10.2009.

23:16

Gaspromnjeft sponzor Zvezde?

Ruska kompanija 'Gaspromnjeft' uskoro bi mogla da postane generalni sponzor fudbalskog kluba Crvena zvezda, piše Politika u izdanju za ponedeljak.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako je za Politiku rekao jedan od članova uprave kluba, koji je želeo da ostane anoniman, pregovori dve strane idu u dobrom pravcu, a preostalo je da se usaglase još neki tehnički detalji. Kompanija Gaspromnjeft je "ćerka kompanija" Gasproma, najvećeg proizvođača prirodnog gasa na svetu.

Gasprom već ima sponzorske ugovore sa dva poznata evropska kluba, Zenitom iz Sankt Peterburga i nemačkim Šalkeom iz Gelzenkirhena.

Nemački klub će na ime ugovora sa ruskom kompanijom za pet godina zaraditi 125 miliona evra.

Rukovodstvo Crvene zvezde je pre nekoliko dana potpisalo i ugovor sa Agrobankom, kao "zlatnim sponzorom" kluba, ali novinari od čelnika "crveno-belih" nisu dobili odgovor ko će biti najveći, generalni sponzor.

Bivše rukovodstvo Crvene zvezde prošle sezone je saopštilo da klub ima dug od preko 20 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d