Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.10.2009.

23:31

Ninkov: "Tabela sve govori"

Desni bek Crvene zvezde Pavle Ninkov izjavio je za zvanični klupski veb-sajt da je veoma zadovoljan dosadašnjim tokom sezone.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Naravno da sam zadovoljan kako smo do sada igrali. Bilo je tu nekih zaista dobrih partija. Kakav je naš učinak dovoljno govore rezulati. Mislim da naša pozicija na tabeli govori sve", izjavio je jedan od najboljih Zvezdinih fudblaera ove jeseni.

Ninkov kaže da je harmonična atmosfera ono što pravi razliku u odnosu na prošle sezone.

"Od kako sam ja došao na Marakanu, bilo je problema. Mi smo i prethodne dve sezone imali odlične igrače, ali nije problem bio u timu već su druge stvari uticale na slabe rezultate. Sada se sve poklopilo, pre svega se oseća dobra atmosfera, kako u ekipi, tako i među ljudima koji vode klub. Imamo upravu koja radi za nas, a mi pokušavamo da im dobrim igrama na terenu odužimo".

Posle odličnih igara 'šuškalo' se i o eventualnom pozivanju Ninkova u reprezentaciju Srbije, ali to se nije dogodilo.

"Nije na meni da određujem ko će da dobije poziv. Iskreno, mislim da mogu još bolje da igram i moje je da se trudim da iz utakmice u utakmicu pružam još više. Ukoliko napredujem, siguran sam da i poziv u reprezentaicju neće izostati".

Crvena zvezda posle sedam kola vodi na tabeli sa 19 bodova, a naredni rival je požarevački Mladi Radnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve