Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.09.2009.

21:05

Partizan rutinski protiv Inđije

Branilac trofeja u Kupu Srbije, ekipa Partizana lako je pobedila Inđiju 3:0 i plasirala se u osminu finala takmičenja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Šampion Srbije iizbacio je prvoligaša golovima Klea u prvom te Dijare i Moreire u drugom poluvremenu meča u Humskoj 1. Goran Stevanović je meč počeo sa kombinovanim sastavom sa Radosavljevićem na golu, te Jovanovićem, Tomićem i Kleom kao starterima.

'Crno-beli' nisu imali mnogo šansi u prvom delu meča, dok su gosti sa druge strane pretili uglavnom šutevima iz daljine.

Fudbaleri Partizana uspeli su da u poslednjim trenucima prvog poluvremena nadigraju odbranu Inđije i povedu 1:0, a gol za srpskog šampiona postigao je Kleo koji je pogodio glavom posle kornera Marka Lomića.

Pored postignutog gola, Partizan je najbolju priliku stvorio u 30. minutu kada je Brana Ilić, posle asistencije Adema Ljajića, šutirao preko prečke.

Pred oko 2500 ljudi na stadionu Partizana 'crno-beli' su do drugog gola došli u 67. minutu, a strelac je bio Lamin Dijara. Ljajić je odlično probio po desnoj strani, i pošto je prošao tri igrača Inđije ušao je u šesnaesterac i dodao loptu Senegalcu koji je sa pet metara savladao Poleksića.

Poslednji gol za Partizan postigao je najbolji igrač srpskog šampiona Almami Moreira minut pre kraja meča posle sjajne asistencije Dijare.

Partizan: Radosavljević, Stevanović, Lomić, Gavrančić, Marko Jovanović, Fejsa, Tomić, Ljajić, Moreira, Ilić, Kleo.

Inđija: Poleksić, Novaković, Đurović, Jakšić, Jovanović, Jahić, Golić, Naglić, Filipović, Jankov, Anđelković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve