Nova vest
Fudbal

Petak, 04.09.2009.

10:51

Pobeda Srbije na startu Memorijala

Omladinska reprezentacija Srbije pobedila je Mađarsku sa 2:0 na startu 16. Memorijala „Stevan Vilotić Ćele“ u Subotici.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

„Orlići“ su na stadionu najstarijeg srpskog kluba „Bačka 1901“ pobedili golovima Marka Šćepovića u 37. i Filipa Đuričića u 81. minutu.

Srbija je veoma dobro odigrala prvo poluvreme i stvorila veliki broj izglednih prilika, a jednu od njih je realizovao Šćepović, koji je glavom prebacio istrčalog golmana gostiju Kovačika. Zanimljivo je da je na prošlogodišnjem turniru strelac pobedonosnog gola protiv Mađarske bio njegov rođeni brat Stefan.

U drugom poluvremenu protivnik je zaigrao znatno agresivnije i imao je loptu više u nogama, ali je naša odbrana odlično funkcionisala. U završnici iz kontranapada kapiten Đuričić je postavio konačan rezultat na asistenciju Šćepovića.

Izrael i Ukrajina su odigrali u Tavankutu 1:1. U petak u Subotici od 16.30 igraju Srbija i Izrael, a u isto vreme se u Senti sastaju Mađarska i Ukrajina.

Subotica, Stadion: FK „Bačka 1901“, Gledalaca: 800, Sudija: Srđan Kaurin (Subotica), Žuti kartoni: Brašanac (Srbija), Sič, Kiš-Kaljnoki (Mađarska).

SRBIJA: Caković – Krneta (od 65. Maksimović), Ostojić, Ćosić, Deak (od 46. Rodić) – Marković, Gudelj, Krčmarević (od 54. Brašanac), Đuričić (od 84. Puhalak) – M. Šćepović, Đoković (od 46. Trujić).

MAĐARSKA: Kovačik – Štiber (od 46. Sajo), Preklet (od 46. Uveđeš), M. Kiš, D. Kiš-Kaljnoki – Lacković (od 46. Čorba), Čiki (od 65. Nađ), Ladanji, Sič – Margitič, Tišler (od 62. I. Kovač).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve