Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.08.2009.

14:19

Alonso poslednje pojačanje Reala

Madridski Real je transferom Ćabija Alonsa iz Liverpula završio sa pojačanjima za novu sezonu, objavio je generalni direktor kluba Horhe Valdano.

Izvor: B92, Reuters

Autor:B92, Reuters

Default images

Transfer vredan 30 miliona evra je kompletiran pošto je Alonso podvrgnut medicinskim pregledima u Madridu, ali se očekuje da će biti predstavljen navijačima Reala tek po povratku kluba sa severnoameričke turneje.

„Ćabi Alonso je bio važan igrač za popunu našeg tima i bilo je vredno boriti se za njega“, rekao je Valdano, „Klubu je bilo potrebna promena. Nekoliko veoma dobrih igrača je došlo i pojačalo nas na svakoj poziciji i navijači su veoma uzbuđeni. Transferom Alonsa okončali smo potragu za novim igračima, sada se koncentrišemo na to da vidimo ko će biti višak“.

U prelaznom roku Real je potrošio oko 250 miliona evra na dovođenje osmorice igrača među kojima su Kristijano Ronaldo, Kaka i Karim Benzema, a madridski klub ima rok do kraja avgusta da broj igrača smanji na 25.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu