Nova vest
Fudbal

Subota, 13.06.2009.

12:02

Milijaš u subotu u Engleskoj

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš u subotu putuje u Vulverhempton gde će potpisati ugovor sa novim premijerligašima, Vulvsima.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Reprezentativca Srbije prvo očekuju medicinski testovi, nakon kojih bi trebalo da stavi potpis na četvorogodišnji ugovor. Crvena zvezda će za transfer svog kapitena u Vulvse dobiti nešto manje od tri miliona evra. Za Milijaša je postojalo interesovanje klubova iz Nemačke, Španije i Rusije, ali je vezni igrač izabrao novog člana Premijer lige.

Menadžer Nenada Milijaša Zoran Stojadinović očeuje da će sve formalnosti ubrzo biti završene.

Upravo sam završio sastanak oko odlaska. Milijaš je dobio vizu, imamo i avionsku kartu za subotu od 13 časova za Minhen, odakle ćemo produžiti ka Birmingemu i Vulverhemptonu. Očekujemo da se sve završi na najbolji način, odnosno da Milijaš posle lekarskog pregleda potpiše za Vulvse“, rekao je Stojadinović.

Stojadinović je odbacio praktično svaku mogućnost promene odluke u poslednji čas.

Javili su se mnogi klubovi kada je objavljena informacija da će Milijaš u roku od 24 sata postati igrač Vulverhemptona. Među njima i ljudi iz Ajaksa, međutim male su šanse. Postignut je načelan dogovor sa engleskim klubom, jedino u slučaju da neko pre polaska pošalje ugovor na potpis sa većom ponudom može da utiče na ovaj transfer. Kako ne verujem da će se to dogoditi, u subotu putujemo u Englesku“, rekao je Stojadinović.

Pored Milijaša i Stojadinovića, u Englesku će kao predstavnik kluba otputovati i Stevan Stojanović, član Upravnog odbora ’crveno-belih’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve