Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.02.2009.

18:48

Blekburn ponovo prati Žigića

Predstavnici Blekburna posmatrali su Nikolu Žigića u 23. kolu Primere, podgrevajući spekulacije da bi srpski fudbaler karijeru mogao da nastavi u Premijer ligi.

Izvor: B92, Skysports

Autor:B92, Skysports

Default images

Žigić je u nedelju u duelu Rasinga i Viljareala (1:1) postigao peti gol u poslednjih sedam mečeva i nastavio sjajnu formu od povratka u Santander iz Valensije. Bez obzira na njegove sjajne igre predstavnici Valensije ponovili su da ne računaju na Žigića i da klub sa ‘Mestalje’ razmatra ponude za transfer nakon isteka pozajmice u Santander na kraju sezone.

“Spremni smo za pregovore”, izjavio je sportski direktor Valensije Fernando Gomez i dodao da bi Žigić ‘mogao da bude dobar u Engleskoj’.

Britanski ‘Skysports’ piše da bi Premijer liga bila idealna za Žigića, jer bi se kao jedan od najviših centarfora u Evropi odlično prilagodio engleskom fudbalu.

Valensija za Žigića traži 8.9 miliona funti, ali će ukoliko nastavi golgetersku formu reprezentativac Srbije skoro sigurno imati niz opcija na kraju sezone nakon isteka pozajmice u Rasing iz Santandera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve