Nova vest
Fudbal

Petak, 30.01.2009.

20:53

Novi sukob Liverpula i Totenhema

Trener Liverpula Rafael Benites upozorio je kolegu iz Totenhema Harija Rednapa da prestane da pokušava da namami Robija Kina da se vrati u londonski tim.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Benitez je najavio i mogućnost da Totenhem prijavi upravi Premijer lige jer pokušava da vrati Kina i to bez dozvole sadašnjeg kluba irskog napadača. Totenhem je to i učinio kada je Kin u letnjem prelaznom roku dolazio u Liverpul.

„Nismo srećni zbog ponašanja Totenhema. Rekli smo im da nam se ne dopadaju javni komentari njihovog trenera o Robiju. Mi smo bili veoma, veoma korektni kada je Robi dolazio kod nas, iako se Totenhem žalio“, kazao je Benitez.

Sukob oko Kinovog dolaska u Liverpul rešen je tek kada su se crveni izvinili Totenhemu i uplatili humanitarnu donaciju na adresu koju je izabrao londonski klub.

„Ako Totenhem želi Robija onda to mora da uradi na pravilan način. Da nama pošalje ponudu kako bismo mogli da odlučimo da li da igraču dozvolimo da pregovara dalje“, istakao je Benitez, „Morate da radite stvari kako treba, posebno što je Totenhemu, kada je Robi dolazio kod nas, sve smetalo. Nismo još odlučili da li ćemo ih prijaviti, to će zavisiti od njihovog odgovora“.

Kin je Totenhem napustio pre nego što je Rednap preuzeo ekipu. Kapiten irske reprezentacije, ipak, nije uspeo da se izbori za mesto u startnoj postavi Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu