Nova vest
Fudbal

Subota, 24.01.2009.

14:58

"Da sam ja Kaka otišao bih u Siti"

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon rekao je da bi napustio klub da je bio predmet "fantastične fudbalske ponude", kao što je to bio fudbaler Milana Kaka.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Mediji su navodili da je engleski prvoligaš Mančester siti ponudio Milanu 110 miliona evra za Kaku, a samom igraču do sada nezabeleženo visoku platu. Brazilac je, medjutim, to odbio, navodeći svoju ljubav prema Milanu.

Golman Juventusa i italijanske reprezentacije takođe je bio povezivan sa Sitijem, najbogatijim klubom na svetu od kada ga je preuzeo poslovni koncern Abu Dabi junajted grup prošle godine.

"Priče o tome kako odlazim iz kluba traju još od moje dvadesettreće godine. Ja sam čovek fudbala. Znam da morate da sabirate i da su klubovi takodje i posao. Zato, ako bi se pojavila takva fantastična ponuda, namenjena meni, bio bih spreman da odem", rekao je tridesetogodišnji golman.

Bufon je bio i blizu Milana pre dve godine. On je ocenio da Kaka verovatno nikada nije ni imao nameru da prihvati ponudu Sitija.

"To je bila više predstava nego stvar izbora. Klubovi kao što su Juventus, Milan i Inter jednostavno ne objavljuju poslove dok ih ne završe", rekao je on.

Juventus je trenutno drugi na tabeli italijanskog šampionata sa tri boda zaostatka u odnosu na vodeći Inter. Bufon je pauzirao tri meseca zbog povrede noge, a vratiće se na teren u meču protiv Fiorentine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu