Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.01.2009.

17:18

Ranijeri: „Nećemo Dijega“

Trener Juventusa Klaudio Ranijeri rekao je da klub ne namerava da kupi igrača Verdera iz Bremena Dijega, jer bi zbog njega morao da menja tim.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Mediji su često povezivali Dijega, koji igra na sredini terena, sa torinskim klubom, ali je Ranijeri rekao da više voli formaciju sa dva defanzivna igrača na sredini terena.

"Dijego je odličan fudbaler i ponekada bi nam koristio ofanzivni igrač sredine terena, ali to bismo koristili samo u izuzetnim prilikama. Ako odlučimo da ga dovedemo moraćemo da promenimo tim, koji je napravljen po već utvrđenom sistemu", rekao je Ranijeri.

Ranijeri je istakao da klub traži krilne igrače, kako bi zamenili 36-godišnjeg Pavela Nedveda, koji bi na kraju sezone mogao da završi karijeru.

"Želeo bih da Nedved igra i sledeće godine, jer daje odličan primer mladim igračima, ali moramo da razmišljamo o budućnosti", dodao je Ranijeri.

Bivši trener Čelsija rekao je i da klub neće poslati ponudu za fudbalera Bajerna iz Minhena Frenka Riberija.

"To bi bila dobra ideja ukoliko bi bila moguća, ali ne verujem da će ga Bajern prodati", zaključio je Ranijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu