Nova vest
Fudbal

Petak, 16.01.2009.

15:34

Zvezdin "višak" za rekord Vigana

Ekipe Totenhema i Vigana postigle su načelni sporazum o transferu reprezentivca Hondurasa, Vilsona Palasiosa.

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

Transfer za igrača koji je samo godinu proveo u dresu Vigana biće vredan preko 14 miliona funti. Podsetimo, Vilson Palasios je tokom 2007.godine bio na probi u Crvenoj zvezdi, ali do potpisivanja ugovora nije došlo, zbog, sada se ispostavlja, katastrofalne procene nekoga u klubu, da je milion evra mnogo novca za takvog igrača.

Palasios je stigao na probu u Crvenu zvezdu iz južnoameričke Olimpije na preporuku sadašnjeg potpredsednika UO, Vladimira Jugovića.

Samo godinu i po dana kasnije menadžer Vigana, Stiv Brus koji je posle probe potpisao 24-godišnjeg Palasiosa, doneo je svom klubu rekordnu zaradu u jednom transferu.

Za Palasiosa je tokom zimskog prelaznog roka bio navodno zainteresovan i Arsenal, ali je bilo jasno da će Totenhem biti najaktivniji u kupovinama posle izjave novog menadžera Harija Rednapa da su mu potrebna nova pojačanja kako bi što pre izvukao ekipu sa dna tabele.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

131 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu