Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.01.2009.

12:40

Miroslav Radović ostaje u Legiji

Jedan od najboljih igrača poljske Legije, Miroslav Radović, odlučio je da produži ugovor sa tim klubom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iako su ga mediji 'selili' tokom prethodne jeseni i na početku prelaznog roka Radović, koji je iz Partizana stigao u Poljsku u julu 2006. godine, odlučio je da produži ugovor sa ekipom koja je na deobi prvog mesta na tabeli, a prethodne sezone je osvojila Kup i Superkup. Novi ugovor biće, najverovatnije, potpisan na dve i po godine, a finansijski detalji nisu poznati.

Prethodne jeseni Radović je odigrao 16 utakmica u prvenstvu, uz tri postignuta gola, a za dve i po godine u Poljskoj 'upisao' je 70 nastupa u domaćem šampionatu i 11 u evropskim kupovima za ekipu iz Varšave.

Radović, rođen 1984. godine, igrao je 21 meč za mladu selekciju Srbije i Crne Gore, nije postao reprezentativac Srbije ali nije prihvatio poljski pasoš i poziv u tamošnji nacionalni tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve