Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.12.2008.

12:25

Gazeta izabrala tim 2008.

Osam fudbalera koji nastupaju u klubovima engleske Premijer lige i italijanske Serije A izabrano je u tim godine u anketi novinara "Gazete delo sport".

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

U timu, koji bi igrao u formaciji 4-3-3, nalaze se po dva igrača torinskog Juventusa, milanskog Intera , londonskog Čelsija i Barselone, dok po jednog predstavnika imaju Mančester Junajted, minhenski Bajern i Liverpul.

Za trenera koji bi predvodio taj tim izabran je menadžer svetskog, evropskog i engleskog prvaka Mančester Junajteda Aleks Ferguson. On je dobio više glasova od bivšeg selektora Španije i aktuelnog trenera turskog Fenerbahčea Luisa Aragonesa i stratega Intera - Portugalca Žozea Murinja.

Najbolji tim 2008. čine: Đanluiđi Bufon (Juventus), Majkon (Inter), Džon Teri (Čelsi), Đordjo Kjelini (Juventus), Filip Lam (Bajern), Šavi (Barselona), Lionel Mesi (Barselona), Stiven Džerard (Liverpul), Frenk Lampard (Čelsi), Kristijano Ronaldo (Mančester Junajted) i Zlatan Ibrahimović (Inter).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve