Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.12.2008.

19:12

Žigić: "I dalje sve otvoreno"

Fudbaler Valensije Nikola Žigić sigurno će tokom zime napustiti taj španski klub, ali još uvek nije poznato gde će nastaviti karijeru, piše ’Sportski žurnal’.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Iako se tokom prošle nedelje pojavila informacija da će Žigić na pozajmicu u Santander, visoki napadač rekao je da je još uvek sve otvoreno kada je u pitanju njegovo budući klub. „Sve je još uvek otvoreno. Ništa nije završeno iako se poslednjih dana pisalo da je moj odlazak u Rasing već gotova stvar.

Do početka prelaznog roka ima još desetak dana i ne želim da se mnogo opterećujem do tada“, rekao je Žigić za ’Sportski žurnal’.

U štampi se pojavila informacija da je najveći problem u prelasku Žigića visoka plata srpskig internacionalca. Bivši fudbaler Zvezde je to demantovao.

„To nije istina. Ne znam odakle takve informacije. Meni je najbitnije da i ja i Valensija budemo zadovoljni. Želim negde gde ću da igram u kontinuitetu, to mi je potrebno. Da nisam izgubio samopouzdanje pokazuju i mečevi u UEFA kupu protiv Briža i Sent Etjena, kada sam postigao golove.“

Žigić je u Valensiju stigao prošlog leta iz Rasinga iz Santandera. Ceo transfer iznosio je 20 miliona evra, ali Žigić u novom klubu nije dobio očekivanu priliku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve