Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.11.2008.

15:07

Kasano: "Bio bih kriminalac"

Napadač Sampdorije Antonio Kasano priznao je u svojoj biografiji da bi najverovatnije postao kriminalac da nije počeo da se bavi fudbalom.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Dnevnik "Libero" objavio je delove Kasanove biografije "Ispričaću vam sve", koja će zvanično biti puštena u prodaju 19. novembra. "Kad sam bio klinac mnoge bande su regrutovale nove članove. Da moja prva utakmica u dresu Barija protiv Intera nije prošla dobro, verovatno bi postao običan kriminalac, lopov ili džeparoš", objavio je "Libero".

Kasano, koji je odigrao i 15 utakmica za reprezentaciju Italije, priznao je i da se kao dečak kladio na utakmice timova za koje je igrao.

"To su bile svote od deset do 15. hiljada lira i kladio sam se na rezultate svog tima. Nisam bio glup, želeo sam da zaradim neke pare od toga", stoji u njegovoj biografiji.

Kasano je dodao da je kao dete živeo u lošim uslovima i da nikada nije radio neki običan posao.

"Živeo sam u uslovima u kojima je stalno bilo pucnjave, policije i kola hitne pomoći. Bio sam siromašan i nikada nisam radio neki normalan posao. Živeo sam u bedi 17 godina, a zatim devet godina kao milioner. Ostalo je još osam godina da izjednačim te periode", naveo je on.

Kasano je od 1999. do 2001. igrao za Bari, odakle je otišao u Romu. U tom timu proveo je pet godina, zatim je obukao dres Reala iz Madrida. Zbog čestih sukoba sa trenerom Fabiom Kapelom u leto 2007. došao je u Sampdoriju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu