Nova vest
Fudbal

Petak, 24.10.2008.

22:10

Benites: "Možemo do pobede"

U nedelju se igra derbi devetog kola Premijer lige, a sastaju se Čelsi i Liverpul. Menadžer 'Crvenih' Rafa Benites veruje u trijumf na Stamford Bridžu.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

"Imamo mnogo novih igrača, već smo pokazali karakter velikog tima, a i samopouzdanje nam je na potrebnom nivou. Mislim da je to dovoljno da savladamo 'Plavce'. Ipak, uvek je teško spremiti tim sa meč sa Čelsijem zato što imaju priličan broj jednako kvalitetnih fudbalera. Oni su veoma dobar tim, a jasno je da ove sezone igraju ofanzivnije nego lani", izjavio je Španac.

Menadžer Čelsija Luiš Felipe Skolari pohvalio je mentalitet igrača Liverpula.

"Čelsi i Liverpul imaju identičan takmičarski duh, bore se do poslednjeg minuta. Imaju vrlo dobru ekipu i uveren sam da nas u nedelju očekuje fantastična utakmica. Poštujem to što su ove godine neporaženi, a događalo im se da gube pred poslednjih 5-10 minuta. To je, po mom mišljenju, najveća snaga Liverpula", izjavio je 59-godišnji Brazilac.

Čelsi na svom terenu u Premijer ligi nije izgubio već 86 mečeva.

Utakmica se igra u nedelju od 13.30 časova.

Ovde pročitajte komletnu najavu devetog kola engleske Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Osimen na radaru Čelsija

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena, prenose italijanski i britanski mediji.

Tanjug

13:11

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu