Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.10.2008.

23:54

Juve spremio za Modrića 38 miliona?

Juventus namerava da pošalje ponudu od 38 miliona evra za veznog igrača Totenhema Luku Modrića, piše „Korijere delo sport“.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

’Bjankoneri’, kao i Totenhem u Premijer ligi, slabo igraju u Seriji A ove sezone i najveći deo problema u igri Juventusa dolazi zbog manjka kreativnosti u veznom redu. Sportski direktor Juventusa Alesio Seko, već je pokušao da dovede nekoliko ’kreativaca’ koji igraju u Engleskoj, uključujući i Liverpulovog Ćabija Alonsa.

Sada se na meti sportskog direktora Juventusa nalazi Luka Modrić, koji još uvek nije uspeo da opravda ni deo novca kojim je plaćen.

Seko, koji izuzetno poštuje reprezentativca Hrvatske, planira da klubu sa ’Vajt Hart Lejna’ ponudi ogromnih 38 miliona evra za njega. Totenhem je Dinamu za Modrića platio oko 20 miliona evra.

Prema pisanju italijanske štampe, Seko namerava da dovede 23-godišnjeg igrača iako trener Klaudio Ranijeri nije dao pristanak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu