Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.10.2008.

20:46

Blater doputovao u Beograd

Predsednik Svetske fudbalske federacije Jozef Blater, doputovao je u četvrtak u Beograd u dvodnevnu zvaničnu posetu FSS.

Izvor: B92, FSS

Autor:B92, FSS

Default images

Predsednika svetske ’kuće fudbala’ dočekali su i pozdravili najviši zvaničnici naše organizacije. Blatera u četvrtak uveče i petak očekuje niz sastanaka sa državnim i fudbalskim vrhom naše zemlje. O rezultatima posete, kao i nizu aktuelnih fudbalskih pitanja, predsednici FIFA i FSS, Blater i Karadžić, govoriće na konfenrenciji za novinare, zakazanoj za petak u 11 sati u hotelu ’Hajat’ u Beogradu.

U Blaterovoj pratnji takođe se nalaze i tri visoka funkcionera organizacije locirane u Cirihu, Eva Paskije, menadžer razvoja FIFA-Evropa, Andrei Zolinger, Blaterov ataše za štampu i Gaj-Filip Matje, Blaterov asistent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve