Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.10.2008.

18:04

Ečeberija igra besplatno

Španski fudbaler Hoseba Ečeberija potpisao je sa Atletik Bilbaom novi, jednogodišnji ugovor po kome će poslednju sezonu u karijeri igrati bez novčane nadoknade.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Ečeberija već 14 godina igra za Atletik, u koji je došao kao 17-godišnjak iz redova lokalnog baskijskog rivala Sosijedada. "Želeo sam ovim da napravim simboličan gest. Ta ideja pala mi je na pamet još pre nekoliko godina. Neka rade šta hoće sa tim parama, neka ih daju u dobrotvorne svrhe, ja ih imam sasvim dovoljno", rekao je Ečeberija na konferenciji za novinare.

Predsednik Atletika Fernando Garsija Masua istakao je da nema reči kojima bi mogao na adekvatan način da se zahvali Ečeberiji na ovakvom potezu.

Ečeberija je u dosadašnjoj karijeri odigrao 416 utakmica za Atletik i postigao 87 golova. Za reprezentaciju igrao je na 53 utakmice i postigao 12 golova.

Prethodni Ečeberijin ugovor sa Atletik Bilbaom isticao je na kraju ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve