Nova vest
Fudbal

Petak, 01.08.2008.

18:58

Tošić i Kačar doputovali u Kinu

Srpski fudbaleri Duško Tošić i Gojko Kačar doputovali su u kineski grad Čangčun i priključili se pripremama selekcije Srbije.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Njih dvojica su se odmah uključili u radni režim i bili su na popodnevnom treningu. Tošića i Kačara njihovi klubovi Verder i Herta svojevremeno nisu hteli da oslobode obaveza za učešće na Igrama, ali su to učinili nakon upozorenja svim klubovima od strane Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Medicinski tim naše reprezentacije je ocenio da će se oni u potpunosti aklimatizovati do prve utakmice na olimpijskom turniru, 7. avgusta u Šangaju protiv Australije.

S druge strane, francuski Nant i dalje ne dopušta Stefanu Baboviću i Filipu Đorđeviću da se priključe srpskoj olimpijskoj selekciji u Čangčunu. Reagujući na takav, u potpunosti nejasan akt, FSS je Francuzima uputio novi poziv za momentalno oslobađanje obaveza igrača, a u FIFA pismo obaveštenja o potezu čelnika ovog kluba i zahtev za hitnu i pravilnu reakciju.

Očekuje se da će Babović i Đorđević u najskorijem vremenu moći da se priključe saigračima u Kini.

Ekspedicija olimpijske reprezentacije Srbije u subotu putuje u Šangaj, svoju bazu tokom prve dve utakmice u A grupi olimpijskog turnira. U ponedeljak, 4. avgusta, zakazan je drugi pripremni susret protiv selekcije Šangaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve