Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.07.2008.

21:51

Koroman: "Zašto klub ćuti?"

Izvor: B92, Novosti

Autor:B92, Novosti

Default images

Novi kapiten Crvene zvezde Ognjen Koroman izjavio je u Sloveniji na pripremama tima da nije napravio nikakav incident i da nije suspendovan. Koroman je na svoju inicijativu saopštio novinarima koji prate pripreme crveno-belih, svoju verziju priče, i napomenuo da do brojnih nagadjanja ne bi ni došlo, da se oglasio klub i da je imao kome da se obrati iz uprave:

Zaista sam prvi put priču o nekoj suspenziji čuo od vas novinara. Ne znam šta se dogodilo, niko iz Crvene zvezde mi baš ništa nije rekao! Osećam se ružno, jer je na svim vestima moglo da se čuje da je Koroman suspendovan. Zovu me roditelji, pitaju šta sam to uradio. Ne znam ništa i nemam veze sa bilo kakvim skandalom! Nije mi jasno ko i zbog čega plasira takve informacije. Možda neko iz uprave želi da se skrene pažnja, da se ne priča o slabim igrama i lošim rezultatima na pripremama!?

Na konstataciju novinara, da se nešto ipak dogodilo na pripremama, Koroman je odgovorio:

Zakasnio sam u hotel 15-20 minuta. Nisam bio pijan, niko me nije ni video kada sam stigao”

Subašić i Mijailović?

Nismo bili zajedno. Žao mi je i njih jer se svašta piše i priča. Mnogo je totalnih dezinformacija.Zeman mi ništa nije rekao, kao ni bilo ko iz kluba. Ako trener misli da nisam potreban ekipi, nije problem. Mogu da odem!

O mogućem gubitku kapitenske trake?

Ne razmišljam o tome, jer u klubu ima mnogo nesređenih stvari. Ne znam kome da se obratim! Zbog čega se niko nije oglasio na bilo koji način kada je krenula cela priča? Zbog čega nije izdato saopštenje da nisam suspendovan? Tu se vidi veličina kluba, mora, valjda, da postoji neki stav ako se šire dezinformacije. Normalno treniram sa ekipom i odrađujem maksimalno profesionalno sve obaveze. Ne plašim se bilo čega, pa ni kazne, jer nisam ništa loše uradio. Uopšte mi nije jasno zbog čega tolika pompa oko svega".

Trebalo bi sve da bude jasnije kada stigne sportski direktor?

Ne znam da li Goran Bunjevčević dolazi, niti me zanima “ završio je Koroman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu