Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.07.2008.

02:28

Romario sa Aldairom u San Marinu?

Izvor: B92, Reuters

Autor:B92, Reuters

Default images

Sportski direktor šampiona San Marina, ekipe S.S. Murata, u ponedeljak je najavio da je cilj tog kluba da do prve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona angažuje nekadašnjeg reprezentativca Brazila i veliku zvezdu svetskog fudbala, Romarija.

"Izgledi da Romario obuče naš dres su oko 70 odsto,” rekao je sportski direktor Murate Denis Kazadei.

Romario (42) u aprilu je objavio da je njegova igračka karijera, u kojoj je prema sopstvenoj evidenciji postigao više od 1000 golova, završena.

Za ekipu Murate igra nekadašnji reprezentativac Brazila Aldair, a sportski direktor kluba navodno je pokušao da nagovori i legendarnog šampiona Formule jedan Mihaela Šumahera da zaigra za Muratu.

"Sa Šumaherom je priča drugačija, to bi značilo da nas zanima samo publicitet, nas zanima teren i tu bo Romario mogao puno da nam pomogne," rekao je Kazadei, “Nemojte da zaboravite da Aldair ostaje sa nama i u novoj sezoni."

Murata je odbranila titulu prvaka svoje zemlje a u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona igra sa švedskim Geteborgom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve