Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.07.2008.

02:13

FSV predlaže Tomislava Karadžića

FS Vojvodine predložio je predsednika Partizana i potpredsednika FSS Tomislava Karadžića za mesto prvog čoveka te organizacije.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Jedan od potpredsednika FSS Dragan Đorđević rekao je novinarima posle sastanka Odbora za hitna pitanja da očekuje da se uskoro i ostali regioni izjasne o kandidatima za predsednika.

"FS Vojvodine je, praktično, predložio Karadžića za kandidata za predsednika. Očekujem da će po tom pitanju da se izjasne i ostali regioni. Mi smo razgovarali o tome da želimo da usaglasimo stavove i dođemo do jedinstvenog profila budućeg predsednika. Voleli bismo da bude jedan ili dva kandidata, sve preko toga ne bi bilo dobro", rekao je Đorđević.

Tomislav Karadžić izjavio je da još nije odlučio da li će prihvatiti kandidaturu.

"Ja još nisam odlučio da li ću se prihvatiti tog posla. Za tri do četiri dana i to će biti poznato. Ne želim, međutim, da unosim pometnju, jer vidim da se mnogo piše o tome", kazao je Karadžić.

Karadžić je dodao da će najkasnije do četvrtka regionalni savezi, na osnovu odluka svojih izvršnih odbora, dostaviti imena kandidata za predsednika FSS.

Odbor za hitna pitanja će u petak imati novi sastanak, a 15. jula u Beogradu održaće se skupština Fudbalskog saveza.

FSS nema predsednika pošto je Zvezdan Terzić podneo ostavku nakon što je policija za njim raspisala potragu zbog sumnje da je zloupotrebio položaj prilikom transfera pojedinih fudbalera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve