Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.06.2008.

16:10

Hatem Ben Arfa u Marselju!

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Olimpik iz Marselja objavio je da iz Liona u svoje redove dovodi veliku nadu francuskog fudbala, Hatema Ben Arfu. 21-godišnji krilni igrač se smatra za jednog od najperspektivnijih mladih fudbalera u Francuskoj. Mediji su donedavno spekulisali da je Ben Arfa pregovarao sa Arsenalom oko prelaska na Emirejts stadion, ali je Olimpik iz Marselja potvrdio da je posle nekoliko dana pregovora sa Lionom transfer dogovoren

Iako detalji ugovora i visina transfera nisu objavljeni, veruje se da je bilo potrebno oko 20 miliona evra da se Ben Arfa dovede na ‘Velodrom’.

Bivši igrač Liona će obaviti medicinske preglede u Marselju, pre nego što stavi potpis na ugovor sa svojim novim klubom.

Ben Arfa je igrač na koga ćemo da se oslonimo, kao što će se osloniti na Olimpik po pitanju ‘lansiranja’ njegove karijere”, rekao je predsednik marseljskog kluba, Pape Diuf.

Naš cilj je da ispunimo naše potrebe i mislim da je dolazak Ben Arfe upravo to”, dodao je Diuf.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve