Nova vest
Fudbal

Subota, 07.06.2008.

19:39

Pobeda Rada nad Smederevom u baražu

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Fudbaleri Rada pobedili su u subotu u Beogradu ekipu Smedereva sa 3:1 u prvoj utakmici baraža za Meridijan Superligu. Svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu, strelci za domaćina bili su Ilić i dva puta Jovanović, a gosti su smanjili golom Živkovića u 93. minutu. Istovremeno igrao se i baraž za popunu Prve lige Srbije, Inđija je u prvom meču, pred svojom publikom, pobedila niški Radnički 2:0. Revanši se igraju 11. juna u Smederevu i Nišu.

Rad je na Banjici dominirao tokom celog meča, a dobra egzekucija u nastavku utakmice nagrađena je ovacijama sa prepunih tribina.

Blistavu partiju pružio je Brana Ilić, koji je dao jedan i namestio dva gola.

Smederevo, koje je igralo značajno ispod svojih mogućnosti, priliku je dobilo u 93. minutu, kada je sudija Jovanetić pokazao na belu tačku posle gužve u šesnaestercu Rada.

Fenomenalni Danilović, koji je odbranama penala proveo Rad kroz dva kruga baraža, ponovo se istakao, zaustavivši udarac Đuraškovića, ali je na odbitak natrčao Živković i vratio neizvesnost pred revanš.

U Inđiji su, pred 3000 gledalaca, Kekić i Kodžo, po jednim golom u svakom poluvremenu, stvorili svom timu veliku prednost pred revanš u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve