Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.05.2008.

20:59

Spasojević: "Ne dovodimo Stoičkova"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Predsednik Crvene zvezde Toplica Spasojević negirao je da uprava tog fudbalskog kluba pregovara o dovodjenju bivšeg bugarskog reprezentativca Hrista Stoičkova na mesto trenera ekipe. "Sledeće nedelje ćemo imati sednicu Upravnog odbora kluba na kojoj ćemo analizirati učinak u završenoj sezoni i doneti odluke o daljim potezima. Želim da apsolutno poštujemo proceduru, ceo Upravni odbor mora da odlučuje o klubu", rekao je Spasojević komentarišući vest koju su objavili beogradski elektonski mediji.

"Mnogo trenera se samoreklamira preko Zvezde, sami sebi dižu cenu", dodao je predsednik Zvezde.

Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević, koji navodno pregovara sa Stoičkovim, nije bio dostupan za komentar.

Crvena zvezda je od početka sezone promenila tri trenera, ali je ostala bez trofeja. Trener "crveno-belih" do aprila je bio Boško Djurovski, koga je potom nasledio Milorad Kosanović. Zvezdu od novembra predvodi Aleksandar Janković.

Španski mediji Stoičkova su pominjali kao kandidata za funkciju pomoćnika novog trenera Barselone Đosepa Gvardiole.

Stoičkov je u igračkoj karijeri, između ostalih, nastupao za CSKA iz Sofije, Parmu i Barselonu. Kao trener predvodio je bugarsku reprezentaciju i špansku Seltu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu