Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.05.2008.

13:01

Ronaldova odluka za dve nedelje

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Portugalski internacionalac Kristijano Ronaldo najavio je da će do početka Evropskog prvenstva u Austriji i Švajcarskoj odlučiti gde će nastaviti profesionalnu karijeru, objavili su u petak ostrvski mediji. Ronaldo je po završetku finalne utakmice Lige šampiona u Moskvi, u kojoj je Mančester Junajted, boljim izvođenjem jedanaesteraca, pobedio Čelsi, rekao da će do 7. juna, kada počinje takmičenje na prvenstvu Evrope, doneti odluku da li će ostati u najpopularnijem engleskom klubu ili će preći u neki drugi tim.

"Nikom ništa nisam obećao, ni Upravi ni navijačima. Želeo bih da ostanem u Mančesteru, ali u budućnosti svašta može da se dogodi.Razgovaraću sa čelnicima kluba u sledeće dve nedelje i posle ću sigurno doneti odluku", najavio je portugalski reprezentativac.

Engleski novinari podsećaju da je najtrofejniji evropski klub Real Madrid ponudio 140 miliona evra za transfer Ronalda, a da su za sjajnog napadača zainteresovani još neki poznati evropski klubovi.Ronaldo je sinoć u Moskvi, u finalnoj utakmici Lige šampiona, postigao jedini gol za Mančester Junajted u regularnom toku meča, a prilikom izvođenja jedanaesteraca jedino on nije uspeo da savlada golmama Čelsija Petra Čeha.

U klupskoj sezoni portuglaski internacionalac postigao je čak 42 gola u svim takmičenjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve