Nova vest
Fudbal

Subota, 02.02.2008.

20:58

Zvezda stigla, Molina pred odlaskom

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalski klub Crvena zvezda vratio se iz Izraela, gde je obavio drugu fazu priprema. Zvezda će u Beogradu biti do 5. februara, kada kreće na Kipar, gde će odraditi poslednju fazu, na kojoj će odigrati čak osam utakmica. Dok su igrači završavali drugu fazu priprema uprava beogradskog kluba nastavila je sa aktivnostima u prelaznom roku, posle kojih je klub ostao bez Frenklina Salasa i najverovatnije Maurisija Moline.

Kolumbijac bi u narednom periodu trebalo da nastupa u Brazilu, pošto se za njegov potpis bore Santos i Sao Paulo.

Sa Salasom je ugovor raskinut, pošto Ekvadorac nije uspeo da poveže ni dve utakmice, zbog čestih povreda.

Ekipi će se na Kipru pridružiti nekoliko fudbalera, koji će biti na probi, a tek posle tih priprema klub će odlučiti da li će i koga od njih zadržati.

Prolećni deo sezone za Zvezdu počinje 23. februara, kada sa Napretkom igra u osmini finala Lav kupa Srbije, a prvog marta na programu je večiti derbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

134 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve