Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.01.2008.

21:37

Moguća "trampa" Partizana i OFK

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Posle odlaska kapitena Partizana Antonija Rukavine u Borusiju iz Dortmunda tim iz Humske je počeo da traži adekvatnu zamenu za njega. Kao moguće novo pojačanje pominje se Ivan Stevanović iz OFK Beograda. Generalni direktor tog kluba Vladimir Bulatović pregovarao je sa upravom Partizana o mogućoj razmeni igrača.

"Čuo sam se i sa Karadžićem, a i sa Ivanom Tomićem oko mogućeg transfera Ivana Stevanovića u Humsku. Mi imamo želju da dovedemo mladog Bosančića i na toj relaciji su se i vodili razgovori", izjavio je Bulatović za DSL "Sport".

Pored Bosančića u OFK bi trebalo da pređu još dva igrača Partizana.

"Uz Bosančića su u paketu Predrag Lazić i Nenad Marinković, igrači koji su nama inače bili interesantni. Međutim, mi želimo te igrače bezuslovno, a ne samo kao deo dogovora za Stevanovića, koji uzgred s pravom razmišlja o inostranstvu. Isto tako mi te igrače želimo pod ugovorom sa OFK Beogradom, a ne kao pozajmljene. Zbog toga predstoje nam razgovori", dodao je direktor OFK.

Pregovori između dva kluba su u toku a Bulatović tvrdi da će učiniti sve da pojača svoj klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve