Nova vest
Fudbal

Petak, 12.10.2007.

19:38

U Jerevanu bez prava na grešku

Izvor: AG MR

Autor:AG MR

Default images

Od Miloša Radulovića iz Jerevana. Reprezentacija Srbije održala je jedini trening na stadionu Republika. Ono čega su se svi pribojavali, loš teren, pokazalo se kao tačno. Teren na kojem će se u subotu od 17 časova igrati utakmica je u veoma lošem stanju. To će skoro sigurno više odgovarati domaćoj ekipi koja je većinu golova na prethodnim utakmicama postigla nakon prekida. Klemente je najavio da će utakmicu početi ponovo sa jednim napadačem jer se takva formacija, kako je istakao, pokazala najproduktivnijom.

''Odlučio sam da igra samo jedan napadač. Poslednji put sa dva špica igrali smo sa Belgijom i to je izgledalo smešno'', rekao je Klemente.

U napadu će biti samo Nikola Žigić, na sredini Krasić, Stanković, Kovačević, Janković i Kuzmanović, u odbrani Duško Tošić, Ivanović, Stepanov i Rukavina, i na golu Stojković.

Stadion Republika prima 15 hiljada ljudi, u Jerevanu nije preveliko interesovanje za duel sa Srbijom, pa se očekuje oko 10 hiljada domaćih navijača.

Ipak, u razgovoru sa lokalnim novinarima stiče se utisak da Jermenima ovo neće biti potpuno nebitna utakmica. Cilj im je da nastave dobar niz rezultata počev od pobede nad Poljskom, i remija sa Portugalom.

Srbiji je neophodna pobeda u prvoj od četiri ključne utakmice u završnici kvalifikacija. Svi u Klementeovoj ekipi ističu da je jedan debakl protiv autsajdera i previše, i uvereni su da će u Azerbejdžan otputovati sa nova tri boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve