Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.07.2007.

13:56

Tores: "U Liverpul po trofeje"

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Španski fudbaler Fernando Tores izjavio je da je želeo da napusti Atletiko Madrid i pređe u Liverpul jer mu se pruža velika prilika da sa novim klubom osvaja trofeje. "Dođe trenutak u vašem sportskom životu kada tražite novu priliku. Odluka je moja. Mi smo dobili ponudu i ja sam zamolio klub da to razmotrimo. Teško mi je što odlazim, ali nisam mogao da odbacim ponudu Liverpula", rekao je 23-godišnji igrač na konferenciji za novinare u Madridu.

Prema njegovim rečima, engleski klub je prošlih godina igrao značajnu ulogu u Evropi.

"Nameravam nešto novo da donesem. Liverpul ima ekipu u kojoj želim da igram. Međutim, jednog dana vratiću se u Atletiko", rekao je Tores.

Tores je došao u madridski klub kada je imao 11 godina, a prešao je u Liverpul za 36 miliona evra.

Španski reprezentativac istakao je da se raduje što će igrati u istom klubu kao legende Jan Raš i Robi Fauler, a pogotovo što će imati čast da nosi isti broj na dresu - 9, kao i oni.

"Nadam se da ću kada obučem dres Liverpula igrati na istom nivou kao legendarni fudbaleri. Trener Rafael Banitez pružio mi je šansu da napravim korak napred u svojoj karijeri i želim da mu se odužim golovima", rekao je Tores.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve