Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.03.2007.

13:38

Milan pred kupovinom Ronaldinja!

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Milan se primakao još jedan korak bliže senzacionalnoj kupovini Ronaldinja, pošto su se u utorak uveče sastali predstavnici kluba i igračev agent.

Korijere delo sport tvrdi kako je Roberto Asis, Ronaldinjov brat i agent, večerao sa Galijanijem i da se susreo sa svojim zemljakom, centarforom Milana Rikardom Oliveirom.

Milan će morati da obori svetski rekord u visini transfera ukoliko bude kupovao Ronaldinja i Barselona će možda imati više volje da se rastane od dvostrukog najboljeg igrača sveta, nakon vrlo prosečne sezone po njegovim standardima.

„Moj brat ne može da negira da ne voli Milan“, rekao je Asis. „Ovde ima dosta igrača iz Brazila koji su kao familija i uvek ga toplo dočekuju, kako onda da i vi ne uradite isto?“.

Milan nije krio da imaju želju da dovedu Ronaldinja, uprkos ljutnji njegovog trenutnog kluba.

26-godišnjak je bio praktično nedodirljiv u protekle tri godine, otkako je stigao na Nou Kamp 2003.

Ipak, Ronaldinjo je često bio meta kritike ove sezone zbog navodnih problema sa kilogramima i sukoba sa Semjuelom Eto’om.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu