Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.03.2007.

23:14

Man. Junajted - Evropa 4:3

Izvor: Aleksa Gutović

Autor:Aleksa Gutović

Default images

Revijalna fudbalska utakmica između Mančester Junajteda i ostatka Evrope koja je odigrana povodom 50-godišnjice učešća Junajteda u evropskim takmičenjima završana je pobedom ekipe sa Old Traforda rezultatom 4:3. Strelci za domaćina bili su Runi u 5. i 42. minutu, Ves Braun u 9. i Ronaldo u 34. minutu, a za Evropu Maluda u 22. i El Hađi Diuf u 52. i 88. minutu iz penala.

Pre utakmice Ole Gunar Solskjer (na slici) je na Old Traford izneo trofej Lige šampiona, a u zanimljivoj utakmici bez rezultatskog značaja viđeno je dosta lepih poteza.

Mančester Junajted: Kuščak, Nevil, Braun, Hajnce, Ričardson, Ronaldo, Skols, Gigs, Park, Smit, Runi. Igrali su još i Endi Kol, Hiton, O’Šej, Karik, Igls, Dong.

Trener: Aleks Ferguson

Evropa: Kanjizares, Zambrota, Ajala, Materaci, Abidal, Pirlo, Gatuzo, Mansini, Maluda, Ibrahimović, Larson. Igrali su još i Stelios, Karager, Džerard, Kristanval, Diuf, Stefanović, Kampo, Fauler.

Trener: Marčelo Lipi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu