Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.09.2006.

22:07

Zvezda spremna za Liberec

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

od našeg izveštača, Vladimira Novakovića

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se danas sa češkim šampionom, Slovanom iz Libereca u prvom kolu Kupa UEFA.

„Zvezda ispred sebe ima veoma jaku odbranu nesavladanu na svih šest mečeva ove sezone na tlu Češke, a 3:0 sa priprema za nas, nikoga neće zavarati“, rekao je trener crveno-belih, Dušan Bajević, pred poslednji trening svog tima. Dosta pažnje na treningu poklanjano je prekidima, a na probi je odbrana delovala čvršće nego napad.

Bajević je spreman da od starta ukaže šansu trojici novih igrača, Ailtonu, Kastilju i Trišoviću, dok će umesto Gaja sa parnim kartonima igrati Tutorić. Česi se uzdaju u odbranu u kojoj neče biti Zapotočni i Koštal, a mnogo problema imaju sa napadom. Naime, jedan gol na dva meča posle eliminacije od Spartaka i isto toliko na dvomeču sa Rusima, i to iz sumnjivog penala.

Očekuje se pun stadion koji prima nešto manje od 10.000 ljudi, a Zvezdu će bodriti oko 500 navijača, što iz Beograda, što iz Praga i Nemačke, koja počinje samo 30 kilometara niz Nisu. Meč počinje u 17 i 30, a položaj grada u Sudetima uticaće da temperatura od 25 stepeni sa početka padne na 17 do kraja utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve