Nova vest
Fudbal

Petak, 27.01.2006.

19:22

Fauler se vratio u Liverpul

Izvor: Aleksandar Stojanović

Autor:Aleksandar Stojanović

Default images

Jedan od najpoznatijih engleskih fudbalera u prethodne dve decenije Robi Fauler vratio se u Liverpul.

30-ogodišnji napadač, koji će se pridružiti Liverpulu do kraja sezone, debitovao je za Crvene kao 18-ogodišnjak 1993.

Fauler je postigao 171 gol na 330 utakmica za tim sa Enfilda.

"Liverpul je njegov omiljeni klub i želeo je da se vrati"- rekao je menadžer Mančester sitija Stjuart Pirs u izjavi za klupski sajt.

"Da sam mu uskratio mogućnost da ispuni svoju želju napravio bih štetu i njemu i Mančester sitiju. Želimo  mu svako dobro ubuduće i zahvaljujemo mu na svemu što je uradio za klub."

Fauler je 2001. postao član Lids junajteda, pre nego što je bivši mendadžer Mančester sitija potrošio 6 miliona funti da ga dovede februara 2003.

Povrede su znatno ograničile broj njegovih nastupa ali je nedavno potvrdio da i dalje ima golgeterski osećaj kada je dao tri gola Skantorpu u trećoj rundi Ef Ej Kupa.

Takodje, dao je gol u pobedi nad gradskim rivalom Mančester junajtedom u pobedi od 3-1.

On neće moći da igra u Kup utakmici protiv Portsmuta u nedelju ali ima pravo nastupa u sredu na Enfildu protiv Birmingema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve