Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.11.2005.

21:03

Balak odlučuje u januaru 2006.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Nemački fudbalski reprezentativac Mihael Balak sačekaće januar da bi saopštio da li je odlučio da ode iz minhenskog Bajerna ili da ostane u tom klubu. Bajern je ranije ove nedelje povukao rekordnu ponudu za produžetak ugovora sa Balakom, pošto kapiten nemačke reprezentacije još nije odlučio.

"Strani klubovi mogu da mi se obraćaju od januara", rekao je Balak na konferenciji za novinare. "Za mene bi bilo kao u snu da igram u inostranstvu, ali isto tako lako mogu sebe da vidim i u budućnosti u Bajernu".

Prema navodima nekih medija, Bajern je Balaku ponudio četvorogodišnji ugovor vredan 36 miliona evra, ali je tu ponudu povukao zbog toga što je Balak odugovlačio. Klub je u ponedeljak saopštio da traži zamenu za Balaka, ali je trener Feliks Magat, ipak, izrazio uverenje da će taj igrač ostati u njegovom timu.

Balak je navodno na meti Real Madrida, Mančester junajteda, kao i više italijanskih klubova. Prema pravilima Svetske fudbalske federacije, Balak može da počne pregovore sa klubovima tek u januaru.

"To će biti moj poslednji ugovor. Želim da budem siguran u to gde želim da završim karijeru i kojim putem vodim moj život", kazao Balak. "Moje srce pripada Bajernu. Zbog toga nisam rekao zbogom još odavno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve