Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.08.2003.

21:41

Spid za B92:"Ne smemo ponoviti kiks od pre 5 godina"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Njukasla odradili su u utorak večernji trening na stadionu Partizana. Na treningu, koji je trajao punih 90 minuta, bila je upadljiva opuštenost fudbalera engleskog kluba. To međutim, ne znači da oni već vide sebe u Ligi šampiona.

"Biće ovo veoma teška utakmica. Publika ovde je sjajna, a trener Partizana je Lotar Mateus. Nema sumnje da nam neće biti lako", rekao je za B92 Kiron Dajer, zvezda kluba sa Sent Džejmsiz Parka i engleski reprezentativac.

Velški napadač Kreg Belami se složio sa tim.

"Iako nas smatraju za favorite, nikad ne treba potceniti protivnika. Rezultati moje reprezentacije pokazuju da je uz volju moguće postići odlične rezultate".

Jedan od retkih ljudi u klubu koji se sećaju prethodnog Njukaslovog boravka u Beogradu je drugi Velšanin, Gari Spid.

"Situacija u našem klubu se znatno promenila u odnosu na to vreme. Sada smo u vrhu engleskog fudbala, a klub kakav je Njukasl i koji ima takve navijače zaslužuje da igra u Ligi šampiona. Zato ne smemo dozvoliti sebi kiks kakav nam se dogodio pre 5 godina".

Spid je za B92 dodao da veoma ceni ekipu Partizana.

"Očekujemo tešku utakmicu, jer Partizan ima odlične igrače. Znamo kakva je atmosfera ovde, na osnovu onoga što smo videli 1998. Međutim, trudićemo se da u Englesku odnesemo dobar rezultat".

Meč Partizan – Njukasl Junajted igra se u sredu u 20:30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve