Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.09.2015.

13:26

FKCZ: Jedinstvom na medijske napade

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da u narednim danima očekuje “nove medijske napade i naručene hajke” povodom najavljenih izbora.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Upravni odbor je na sastanku koji je održan u utorak najavio da će na sve napade reagovati jedinstvom i još boljim igrama na terenu.

Izbori za predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda zakazani su za 11. oktobar, a još nije poznato ko će se sve na njima kandidovati.

Poslednjih nedelja viđene su razmirice na relaciji između Ivice Tončeva i Nebojše Čovića, koji su se pominjali kao glavni kandidati za predsednika.

Upravni odbor nedvosmisleno odbacuje, kao zlonamerne i naručene, sve medijske nastupe pojedinaca koji tumače izbornu proceduru na svoj način nazivajući je nelegitimnom, a sa ciljem razbijanja uspostavljenog jedinstva unutar kluba na svim nivoima. Upravni odbor je zaključio da se u narednim danima mogu očekivati novi medijski napadi i nove naručene hajke sa ciljem destabilizacije Crvene zvezde, ali da će naš klub na to odgovoriti sa još većim jedinstvom na svim nivoima, i sa još boljim igrama na putu osvajanja šampionske titule”, stoji u saopštenju Zvezde u kojem se dodaje da niko ne može da utiče na regularnost celokupnog izbornog postupka.

Upravni odbor je takođe pohvalio rezultate izabranika Miodraga Božovića, koji drže prvo mesto na tabeli Superlige sa 29 bodova, osam više od Javora, a devet od branioca titule Partizana.

Konstatovano je da je ovo najuspešniji start Crvene zvezde u poslednjih 15 godina i da se time realizuje jedan od postavljenih ciljeva na Skupštini održanoj u julu ove godine, a to je osvajanje šampionske titule”, naglašava se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu