Nova vest
Fudbal 6

11.6.2024.

11:15

Poslednja Piksijeva poruka: "Najbolje da ne znam?"

Fudbalska reprezentacija Srbije će ovog popodneva odleteti put Nemačke, gde će igrati na Evropskom prvenstvu u grupi C protiv Engleske, Slovenije i Danske.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Pred sam polazak, selektor Dragan Stojković Piksi se još jednom obratio javnosti pred poslednji trening u Staroj Pazovi.

"Sve teče po planu, ovaj deo priprema je protekao u najboljem redu. Uradili smo ono sto smo mislili, odigrali utakmice bez povreda i niko se ne žali. To me zadovoljava", počeo je Piksi.

On je upitan da prokomentariše rezultate protivnika iz grupne faze – poraz Engleza od Islanda (0:1), pobedu Danaca nad Norveškom (3:1) i remi Slovenije sa Bugarskom (1:1).

"Mislite da se neko bavi varanjem? To samo pokazuje da može da se odigra protiv svake ekipe, stvari se tako nameste. Ljudi komentarišu ovako ili onako. Ne obazirem se previše na protivnika u smislu igre. Napravili smo analizu, pogledali Sloveniju, Dansku i Englesku, da imamo kristalnu sliku", rekao je selektor Srbije i dodao:

"Nikome nije prijatno da izgubi, nijedan trener ne voli. Kao što ni meni nije bilo drago posle Beča, ali to nas ne remeti jer najbitnije tek dolazi. Nema nikakvog varanja, niti nečeg sto bi bilo slično tome".

Na kraju je otkrio da već zna postavu koja će igrati protiv Engleza.

"Najbolje da ne znam. To sada nije za priču, ima vremena za taktičke varijante", podvukao je Stojković.

Podeli:

Komentari 6

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu