Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.09.2017.

23:05

Skenderbeg uzeo bod, šteta za Partizan

Fudbaleri Skenderbega i Jang Bojsa odigrali su nerešeno 1:1 u drugoj utakmici grupe B Lige Evrope.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Skenderbeg uzeo bod, šteta za Partizan
YTSS

Dve ekipe su odigrale utakmicu na Elbasan Areni u Elbasanu.

Skenderbeg je izborio rezultat koji bi savršeno odgovarao Partizanu da su crno-beli uspeli da sačuvaju prednost od 2:0 iz prvog poluvremena svog meča drugog kola sa Dinamo Kijevom.

Poveo je Skenderbeg golom Alija Sovea u 65. minutu. Mat u tri poteza i sjajan pregled igre, pa potom pas Muzake je Sove iskoristio i udarcem po zemlji doveo Skenderbeg u vođstvo.

Samo sedam minuta je bilo dovoljno da švajcarska ekipa izjednači rezultat. Ngamaleu je stigao po desnom boku loptu upućenu u prostor iz punog trka je poslao u unutrašnjost kaznenog prostora, a nesmotrenost odbrane je otprilike sa desetak metara kaznio Rožer Asale snažnim udarcem po zemlji i izjednačio rezultat.

Golom Asalea Jang Bojsi su došli do drugog boda i ujedno i drugog mesta u grupi u kojoj Partizan posle preokreta Dinamo Kijeva ima samo bod uprkos vođstvu od 2:0 u prvom poluvremenu.

Crno-beli su treći sa nešto boljom gol razlikom od Skenderbega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu