Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.03.2011.

13:24

Baloteli strelicama gađao mladi tim

Čelnici Mančester Sitija održače u ponedeljak sastanak na kojem će diskutovati o ponašanju Marija Balotelija.

Izvor: B92, ESPN

Autor:B92, ESPN

Default images

Baloteli je posle brojnih ispada, pre nekoliko dana uhvaćen kako strelicama za pikado sa prozora na prvom spratu gađa mlade igrače Sitija.

Mladi italijanski fudbaler je takav postupak opravdao rečima da mu je bilo dosadno. U tom incidentu niko nije povređen, ali u klubu na njega gledaju kao lošu šalu, a ne kao ozbiljni prekršaj.

Ipak, Baloteli je na takav način nastavio da privlači negativnu pažnju od dolaska iz Intera. Italijan je prethodno zbog nesportskog ponašanja i crvenog kartona na meču sa Dinamom iz Kijeva u Ligi Evrope kažnjen oduzimanjem dvonedeljne plate, a menadžer tima Roberto Manćini je upravo njega proglasio krivcem za eliminaciju iz tog takmičenja. Manćini je za incident sa strelicama za pikado strelicama čuo tek u nedelju ujutru, ali će prisustvovati sastanku u ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu