Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.10.2012.

10:55

Butorović: Vignjević dobro radi

Prvi čovek Vojvodine Ratko Butorović rekao je da su navijači u pravu i da imaju mnogo razloga za nezadovoljstvo, ali da trener Nebojša Vignjević dobro radi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Novosađani su odlično započeli sezonu, ali po dolasku Vignjevića na klupu ni petu put zaredom nisu uspeli da dođu do pobede, što je dovelo do nezadovoljstva navijača koji su salvama zvižduka ispratili Vignjevića i igrače sa terena posle duela sa Hajdukom. Ipak, Butorović za sada ne razmišlja o promeni trenera.

To zaista ne mogu da komentarišem, jer je to posao struke. S druge strane, znam i uveren sam da trener Vignjević mnogo dobro radi i da se maksimalno trudi“, ističe Butorović.

Predsednik Novosađana takođe naglašava da klupsko rukovodstvo zahteva detaljnu analizu, jer rezultati nisu u skladu sa ambicijama i mogućnostima.

Mogu jedino da kažem da smo uradili sve moguće da klub funkcioniše besprekorno a šta se dešava na terenu, dobićemo odgovore od stručnog štaba“, rekao je Butorović.

Na pitanje da li je možda problem u ravnodušnosti zbog mogućih kašnjenja sa isplatama zarada fudbalerima, Butorović odgovara odrečno:

Nikom ne dugujemo, naši igrači sve na vreme primaju, u dan, tako da na tu temu nema govora“.

Prvi operativac Novosađana, kada se povede reč o igračkom kadru, potvrđuje da nije mnogo promenjen u odnosu na prošlu sezonu, što bi po logici stvari trebalo da predstavlja kvalitet više.

Nismo rasprodali tim i to su ti isti fudbaleri od kojih se očekuje bolji učinak, kao i od struke koja ima i za cilj da podmlađuje ekipu i uvodi mlade talente“, naglasio je Butorović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu